Jouluapua 2021

 

Tänä vuonna MLL Pohjois-Pohjannmaan piiri sekä Ylivieskan Pelastakaa Lapset Ry haluavat antaa jouluapua hankalassa taloustilanteessa oleville lapsiperheille yhdessä toimien. Perinteistä joululahjapuukeräystä toiveineen emme vallitsevasta tilanteesta johtuen pysty järjestämään, mutta apua tarvitsevia perheitä on paljon. Ylivieskan PeLan joululahjapuukeräys sekä MLL Pohjois-Pohjanmaan jouluruoka-apu toteutetaan viime vuoden tapaan yksityisten ja yritysten lahjoittamin ruokakassein, lahjoin ja lahjakortein yhdellä hakemuksella.
Sinunkin apusi on tärkeä! ❤️

AUTTAA VOIT ostamalla ylivieskalaiselle lapselle tai nuorelle noin 10-20 euron arvoisen lahjakortin esim. HalpaHalliin, Kärkkäiselle tai muuhun valitsemaasi liikkeeseen. Voit toimittaa hankkimasi lahjakortit Kärkkäisen INFO-pisteeseen tai HalpaHalliin Postin tiskille 17.12. mennessä. Me huolehdimme lahjakortin tästä eteenpäin lahjaa toivoneelle.

JOULURUOKA-APUA saamme K-Supermarketeista, joissa asiakkaat voivat lahjoittaa elintarvikkeita perheiden ruokakasseihin. Tiedotamme lahjoituskampanjasta lisää myöhemmin.

VOIT HAKEA sekä ruoka-apua että joululahjaa lapsellesi sähköisellä lomakkeella tästä:
https://link.webropol.com/s/jouluapu viimeistään 10.12.

Lisätietoa jouluapuun liittyen löydät lomakkeesta tai kysymällä sähköpostitse reetta.anttila@mll.fi tai ylivieska@pelastakaalapset.net.

Kiitos kun välität!